De ambachtelijk slager I komt met name voor in ambachtelijke slagerijen. De ambachtelijk slager I controleert het inkomende vlees (karkas of delen) op vastgestelde aspecten en voert een gedeelte van het totale vleesverwerkingsproces uit (tot aan het portioneren) volgens instructie. Hij kan hierbij terugvallen op een meer ervaren collega/leidinggevende.
De (niveau-)verschillen tussen de ambachtelijk slager I, II en III worden aanvullend samengevat in de NOK-bijlage.
Resultaatgebieden | Kerntaken | Resultaatindicatoren |
---|---|---|
Controleren inkomende goederen |
|
|
Verwerking grondstoffen |
|
|
Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden |
|
|
Ambachtelijk slager I | Ambachtelijk slager II | Ambachtelijk slager III |
---|---|---|
Controleren inkomende goederen | ||
|
|
|
Verwerking grondstoffen en portionering | ||
|
|
|
Worstmakerij | ||
|
|
|
Verkoopondersteuning en advies | ||
|
|
|
Opruim- en schoonmaak-werkzaamheden | ||
|
|
|